WAT DOET

Kariman Sales INTERNATIONAL

Kariman Sales International is een jong bedrijf dat gericht is op diverse industrieën.  Wij zijn altijd op zoek  naar producten die de dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen of problemen op de werkvloer oplossen.

Dat kan zijn door gereedschappen te leveren die verder doorontwikkeld zijn. Of door innovaties. En alles wat met innovatie te maken heeft trekt in onze firma meestal de aandacht.

 

Regelmatig worden we uitgenodigd door bedrijven om te komen kijken naar de nieuwste ontwikkelingen die op de markt aangeboden worden of nog aangeboden gaan worden. Kariman Sales is vaak al vroeg betrokken bij ontwikkelingen die nog in de kinderschoenen staan

Door onze eigen technische kennis is het voor ons makkelijker om nieuwe ontwikkelingen te begrijpen en ook kunnen wij vaak sneller bepalen wat de potentie ervan is in de markt. Door frustraties op de werkvloer waar we dagelijks mee te maken hebben. Vanuit die frustraties ontstaan vaak de beste uitvindingen die wij maar al te graag willen inzetten en delen met onze klanten.

Al onze bedrijfsprocessen willen wij zo efficiënt mogelijk doen.Daarnaast willen we uiteraard zo schoon mogelijk werken, zodat mens, dier en milieu niet of weinig belast worden. En de oplossing moet natuurlijk kostenbesparend zijn. Want uiteindelijk zal er ook geld verdiend moeten worden.

 

Al deze punten zijn voor ons als bedrijf erg belangrijk, want dat is waar onze huidige internationale klanten nu van profiteren. Wij zijn als bedrijf vernieuwend en jong en luisteren naar de vraag die uit de markt komt en daar komen wij u graag bij helpen.

Op deze site zult u diverse innovatieve producten zien die gebruikt kunnen worden in diverse industrieën. Kijk rustig rond en enjoy.

Staat er niet tussen wat u zoekt, neem dan contact op met ons, want met ons grote netwerk is de kans zeker aanwezig dat wij ook uw uitdaging kunnen oplossen.

nieuw in ons

assortiment

VEIDEC

Kariman Sales International BV

De Run 8264

5504 EM Veldhoven

T. +31 (0)6 41 18 78 78