KARIMAN SALES

TOOLS

Bij Kariman Sales hebben we een verslaving en dat is gereedschap! Wij kunnen bijna alle tools leveren die er te krijgen zijn. Maar omdat dat er zoveel verschillende zijn hebben we een selectie gemaakt, waar wij zelf erg over te spreken zijn. Het merendeel van de producten die wij aanbieden is door ons zelf getest of wordt dagelijks door ons gebruikt. Wat erg belangrijk is, is dat wij alleen gereedschap willen aanbieden waar wij ook zelf achter staan. Het moet kwalitatief, innovatief , ergonomisch en prijstechnisch kloppen. Het doel van onze selectie is dat het je leven uiteindelijk makkelijker moet maken. En dat je met plezier je werk kan doen.

 

Om u een klein voorbeeld te geven:

Een steeksleutel, deze wordt wereldwijd door letterlijk iedereen gebruikt. Kun je deze nog verder door ontwikkelen? Wij dachten van niet. Maar toch is er een fabrikant waar ook wij dealer/exporteur van zijn geworden, die een steeksleutel heeft doorontwikkeld. En overal waar wij dit presenteren zien wij de glimlach ontstaan op de gezichten van de monteurs en verkopers.

Dat is voor ons het moment waarop wij dat we iets goeds in handen hebben. En alle goede dingen delen wij maar al te graag met de gewone man, bedrijven en instellingen.

Dat hoort bij Kariman Sales!

 

Naast de handgereedschappen hebben we ook pneumatische gereedschappen. Voor uw werkplaats of monteurs kunnen wij op maat een pakket samenstellen.

Wilt u een demo? Dat behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij zullen dan een demo dag met u inplannen op uw locatie. Zodat uw monteurs in een vertrouwde omgeving zitten en gemakkelijker bepaalde situaties kunnen voor schetsen waar zij tegen problemen of verbeterpunten aanlopen. Neem een kijkje in onze selectie en laat u verrassen met alle mogelijkheden van nu.

Kariman Sales International BV

De Run 8264

5504 EM Veldhoven

T. +31 (0)6 41 18 78 78

                  

 

PRODUCTEN